MENÚ EXECUTIU

18 – 22 – Juny 
Mig Día – L – M – X – J – V

1o

Amanida de ventresca amb enciams de l’hort, olives negres i ceba tendra amanida amb olivada

Gaspatxo de síndria i remolatxa amb tàrtar de tofu i api

Nyoquis de patata amb pesto d’alfàbrega i escates de parmesà

Vitello tonnato amb la seva salsa, tàperes i pa de pipes

2o

Reig amb bava ganoush i tomàquet provençal

Ventall ibèric amb patates confitades i espàrrecs de marge

Tataki de tonyina en escabetx i fideus yakisoba

Picanya de vedella a la planxa amb bolets saltats i tires fregides de polenta

PLAT ESTRELLA (Supl. 3€)

Terrina de garrí amb peres al vi i pebrots del padró

Postres

Mousse de iogurt amb fruits vermells

Còctel de fruites naturals

Valencià ( suc de taronja amb gelat de vainilla )

·

Aigua, vi i café inclós.

Contacta amb nosaltres si vols sol·licitar un pressupost, consultar la gastronomia per a esdeveniments especials o la disponibilitat de qualsevol dels espais del QGAT.

* Per a reserves de restaurant, contacta a través del 935 44 19 22

La navegació d’un usuari per la nostra Web es fa completament anònima. No recopilem informació o dades individua-les de caràcter personal, excepte quan l’usuari ens proporciona aquesta informació de forma expressa. Les dades que l’usuari faciliti voluntàriament seran incloses en un fitxer propietat de l’hotel Qgat i el grup Marcove i tractades per Qgat Coffe & Lunch SL. Dit fitxer es troba devedament inscrit al Registre General de l’Agencia Espanyola de Protecció de dades, i la seva finalitat és la de respondre a la consulta sol·licitada així com oferir-li informació sobre serveis i promocions de l’hotel Qgat o dels seus “partners” o col·laboradors.
La societat informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades no seran cedides a terceres companyies sense autorització, llevat que fos a realitzar-se algun tipus de sessió de dades personals, para el que, de forma prèvia, és sol·licitarà el consentiment exprés, informada e inequívoc per part dels titulars.
En relació amb les dades recavades en aquesta web, podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació u oposició, així com el revocament de la concessiu atorgada per al tractament de les seves dades. L’exercici d’aquests drets podrà ser exercit mitjançant una sol·licitud escrita i firmada, contenint nom i cognoms del sol·licitant, domicili a efectes de notificació i fotocòpia del document nacional d’Identitat o passaport. La sol·licitud podrà realitzar-se a través de correu postal o por e-mail a la següent direcció: news@qgat.net